Familiestreger

Har du et foto, som betyder noget helt særligt for dig?

Måske fra en helt speciel begivenhed?

Noget der vækker store følelser i dig?

Noget som du ville elske at blive mindet om hver dag?

 

Jeg laver enkle og stilfulde fødselstavler eller illustrationer ud fra dine personlige fotos – lige til at hænge på væggen.

Læs videre og se, hvad jeg kan tilbyde dig.

———————————————

———————————————

Personlige illustrationer

Jeg laver en personlig illustration ud fra et foto, du sender mig. Typisk har jeg lavet motiver af gravide, spædbørn, amning, slyngebæring, samsovning, o.lign. (se her for flere eksempler).

For denne type bestillinger gælder det, at hele det motiv, du ønsker, skal være afbilledet på det foto, du sender mig.

Læs venligst nederst på siden for yderligere information om bestilling og specifikationer for foto, mv. inden du bestiller.

 

Priser:

  • Digital fil: 800,- kr. i A3, A4 eller A5.
  • Tilkøb: Printet på 200 g svanemærket offset papir: +200,-/pr print (ekskl. porto)

 

Særlige illustrationer

En del kunder henvender sig til mig med ønske om motiver, som de ikke har et foto af – eller måske kun noget af det ønskede motiv. Det kan f.eks. være motiver, der indeholder deres englebarn, eller motiver af en splittet familie.

I mange tilfælde kan jeg efterkomme ønskerne, men da der ofte er en del ekstra arbejde forbundet med udarbejdelsen af et sådant motiv, bliver prisen også højere, og den afhænger bl.a. af motivets kompleksitet. Vi aftaler prisen inden jeg begynder, og du betaler på forhånd.

Læs venligst nederst på siden for yderligere information om bestilling og specifikationer for foto, mv. inden du bestiller.

 

Minimumspriser:

  • Digital fil: 800,- kr. i str. A3, A4 eller A5.
  • Tilkøb: Printet på 200 g svanemærket offset papir: +200,-/pr print (ekskl. porto).

 

Fødselstavler med illustration af dit barn

———————————————

———————————————

En personlig fødselstavle indeholder dit barns personlige oplysninger samt en illustration af dit barn, som jeg laver ud fra dit yndlingsfoto.

Læs venligst nederst på siden for yderligere information om bestilling og specifikationer for foto, mv. inden du bestiller.

 

Priser:

  • Digital fil: 900,- kr. i str. A3, A4 eller A5.
  • Tilkøb: Printet på 200 g svanemærket offset papir: +200,-/pr print (ekskl. porto)

 

Fødselstavler, mv. med standardmotiv

Du kan også vælge at få lavet en plakat med dit barns personlige oplysninger eller fødselsdato, og med en standardtegning. Du kan vælge mellem nedenstående motiver. Jo flere I går sammen om en bestilling, des billigere bliver det, så hiv fat i venner, familie eller din mødregruppe.

——————————————————-

Vælg fx denne gravide kvinde med dit barns fødselsdato skrevet ind for neden.

——————————————————-

 

Priser (ekskl. porto):

Printet på 200 g. Svanemærket offset papir i A3 eller A4. Ved bestilling af:

  • 1 stk.: 500 kr./stk
  • 2 stk.: 400 kr./stk
  • 3 eller flere: 300 kr./stk

 

 

VIGTIGT! LÆS FØR DU BESTILLER:

Yderligere information om bestillinger hos Familiestreger:

Når du bestiller en personlig illustration, laver jeg typisk minimum 2 illustrationer, der adskiller sig en lille smule fra hinanden, ud fra det motiv, du sender mig. Som udgangspunkt laver jeg kun konturer af personer, og således ikke ansigtsudtryk, o.lign.

Når jeg har lavet illustrationerne modtager du en mail, hvor du vælger og godkender ét af motiverne. Der kan laves ganske få justeringer til en enkelt af illustrationerne én gang, hvis det er nødvendigt. Når du har godkendt motivet, sender jeg det til dig som pdf. Du kan vælge at nøjes med digitale kopier, eller du kan tilvælge fysisk print for en ekstra pris.

Du betaler på forhånd.

Fremstilling kan tage op til en måned efter, at vi har indgået aftale, men ofte kan vi finde en meget hurtigere løsning, hvis du kontakter mig på forhånd.

Vær opmærksom på, at der ved personlige illustrationer ikke er, hverken returret eller reklamationsret efter, at du har godkendt motivet.

Specifikationer for foto: Det er vigtigt, at hele motivet er med på det foto, du sender mig, og at der ikke er beskåret f.eks. hænder eller et halvt hoved fra. Hvis du er i tvivl, så spørg endelig.

Det er ligeledes vigtigt, at du har rettighederne til billedet.

For bestilling kontakt: familiefilosofi@gmail.com – medsend gerne det ønskede foto.

OBS! Hvis du har problemer med bestilling, så prøv en anden browser/computer/telefon. Afbryd