Familiesparring

Har du brug for en omsorgsfuld stemme, som er på din side?

En som lytter og støtter dig i at finde din unikke vej frem?

 

Måske du kan genkende nogle af de her punkter?

Du er bange for, at de beslutninger, du tager, ikke er de rette?

Du er bange for ikke at være en god nok forælder?

Du føler dig ind i mellem ensom, fordi du træffer nogle andre valg end folk i din omgangskreds?

Du skælder dig selv rigtig meget ud?

Du sidder ofte ved sengetid og ærgrer dig over noget, der skete – eller ikke skete – i løbet af dagen?

Du føler dig ind i mellem drænet af samværet med din familie eller venner?

Du tilsidesætter dig selv, og har svært ved at skabe rum til både andres og dine egne behov?

Du bliver sur og tvær over småting og ind i mellem løber dit temperament måske af med dig?

 

Så kan jeg fortælle dig, at du langtfra er den eneste!

 

Rigtig mange af de forældre, der henvender sig til mig, kender til de her følelser.

Hvordan det viser sig i deres familieliv er vidt forskelligt, men fælles for dem alle er, at de har haft brug for at dele deres tanker og bekymringer med en kærlig og nærværende sparringspartner, som de har kunnet forholde sig til og spejle sig i.

Sammen har vi fundet frem til de næste skridt på deres unikke vej mod et mere glædesfyldt familieliv og en hverdag, der er mere i tråd med deres værdier og ønsker.

 

Du kan læse et udpluk af deres udtalelser herunder:

”Majken er blevet en virkelig vigtig person i mit liv. Det lyder måske underligt, for vi har faktisk aldrig mødt hinanden, men hun har gjort så stor en forskel for den måde, jeg opfatter livet og hverdagen på, at jeg kan sige helt ærligt, at hun er guld værd.” (mor til 2)

 

”Jeg oplevede Majken som meget åben, uden forudindtagede holdninger og fordomme, og jeg havde også en oplevelse af at føle mig set. På trods af at hun dårligt kendte mig, kunne hun komme med nogle væsentlige betragtninger, som jeg ikke selv var kommet frem til.” (mor til 2)

 

”Majken har været en meget stor inspirationskilde til hvordan vi har indrettet vores liv som familie og det bliver ved med at være både givende og lærerigt at høre hendes tanker om hverdagen med børn.” (mor til 1)

 

“På sin helt egen blide facon formår Majken at skabe indsigt i og overblik over en problematik, som man bare selv er helt forvirret eller fortvivlet over. Og det fede er, at hun gør det på en uhøjtidelig og samtidig enormt nærværende måde, så man på en gang føler sig hørt og forstået, samtidig med en følelse af at havde fået lettet lidt en den der “jeg-kan-ikke-finde-ud-af-det-her-forældre-noget” – følelse.” (mor til 1 barn)

 

 

Sådan arbejder jeg

Omdrejningspunktet for vores arbejde er dig og den problemstilling, du står overfor lige nu.

Mit arbejde består i at støtte dig og hjælpe dig med at kaste lys over din situation og nogle af de muligheder, du har, hvor du står lige nu.

I fællesskab finder vi frem til redskaber og fremgangsmåder, der giver mening for lige præcis dig og din familie i jeres unikke situation, så I kan komme nærmere det mål, I ønsker.

 

Om mig

Jeg er uddannet pædagog og kandidat i pædagogisk antropologi. Jeg har derfor en stor viden om børn og familieliv, og samtidig en nysgerrig og udforskende tilgang til hverdagslivet, der gør, at jeg tilgår problemstillinger og dilemmaer på en åben, analytisk og løsningsorienteret måde.

Jeg er uddannet til at kigge på samspil og samvær; til at undersøge, hvad der foregår i en given situation. Den viden og kunnen bruger jeg til at undersøge, hvordan jeg bedste muligt kan støtte dig i at finde din vej frem.

Jeg er mor med psykisk sårbarhed, noget jeg efterhånden ser som en styrke, fordi det har gjort mig klog på mennesker og på livet. Det har også gjort, at jeg har opfundet min egen vej igennem hverdagen, fordi jeg ikke havde det godt i de etablerede rammer med et 9-17 job. Det betyder bl.a., at jeg nu er hjemmearbejdende og samtidig hjemmegående med min søn fra 2014, og det trives jeg simpelthen så godt med.

 

Kontakt

I øjeblikket udbyder jeg kun en begrænset mængde personlig sparring. Du er meget velkommen til at kontakte mig for nærmere information.

Jeg glæder mig til at høre fra dig på: familiefilosofi@gmail.com