Fra dags dato er jeg ikke længere sygemeldt.

Det føles så vildt at sige det! Jeg har knoklet mig henimod denne dag i halvandet år, og NU er det nu.

Jeg er SÅ lettet. Og SÅ spændt.

Hermed kan jeg påtage mig den titel, som jeg så stolt efterstræbte for 3,5 år siden:

Selvvalgt hjemmegående og hjemmearbejdende mor.

 

Jeg sætter i dén grad pris på den understøttelse og den behandling, jeg har modtaget under min sygemelding. Jeg har nok været en af de heldige, og er blevet behandlet både godt og rimeligt langt størstedelen af den tid, jeg har været sygemeldt. Men der har også været dyb ydmygelse, og oplevelser og følelser, som jeg helst ville have været foruden. Og jeg er SÅ taknemmelig over ikke at skulle igennem det mere.

Nu er det tid til noget andet. Nu tager jeg næste skridt på den vej, hvor jeg føler, at jeg bidrager bedst til at skabe en bedre verden. Simpelthen.

 

Så hvad sker der nu?

Shit! Det føles helt vildt at skrive det her!

Men, tadaaaa: Fra i dag af er jeg selvstændig med Familiefilosofi!

I over to år har jeg skrevet her på denne side. Jeg har lært en masse vidunderlige mennesker at kende; jeg har lært så meget om mig selv, og om børne- og familieliv, og om forældreskabets op og nedture via alle de stærke fortællinger, I har delt med mig gennem tiden; og jeg har opbygget en tiltro til, at jeg har noget vigtigt på hjerte, som kan berige andre menneskers liv.

Det føles vidunderligt. Det føles frit. Mine skuldre er dalet et godt stykke siden jeg tog beslutningen. Jeg har næsten lyst til at tude over følelsen af ikke at være systematiseret længere, og igen at føle agens i forhold til at handle på det, som jeg føler er det næste skridt.

Så nu er det nu.

Og jeg har sådan en lyst til at grine, fordi det på mange måder er frit fald: Jeg aner ikke, hvad jeg laver. Jeg ved (stort set) ingenting om skat og moms og alt det tekniske; hjemmesiden trænger til en opdatering. Jeg aner ikke om der er grundlag for det, jeg laver.

Så der kommer ikke nogen stor lancering af en ny og mere lækker hjemmeside. Det hele må komme et skridt af gangen, når det passer ind i det her vidunderlige hjemmeliv, som nu er mit.

Sammen med forventningen og glæden, er der også vaklende og angstfulde følelser og alt muligt mere.

Men som Pippi Langstrømpe ville sige: ”Det har jeg aldrig gjort før, så det klarer jeg helt sikkert!”

Familiefilosofi er en legeplads for mig, og jeg leger mig frem og ser, hvad der sker.

 

Og hvad kan jeg så gøre for dig?

Til at starte med kan du købe de illustrationer, jeg har lavet; du kan få lavet personlig fødselstavle med dit barn som motiv og personlige illustrationer af dine egne smukke minder, og du kan booke tid til kærlig personlig online sparring.

Jeg glææææder mig sådan til at arbejde mere målrettet og fordybe mig i jeres smukke billeder og tanker.

Med tiden har jeg hjertet sat op efter at udgive e-bøger og lave workshops, mødregrupper, mv, og jeg tager et lille skridt hver dag. Yay!

Der kommer mere information om det hele, stille og roligt, i bedste jeg-arbejder-hjemme-med-barn-ved-min-side-så-tingene-tager-den-tid-de-tager-stil. Hvis du vil have informationen inden den kommer på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte mig på mail: familiefilosofi@gmail.com

 

Og hvad kan du gøre for mig?

Udover at sige: ”Majken, du er så sej, og Familiefilosofi bliver det vildeste hit!”, så kan du hjælpe mig med at dele de ting, jeg laver. Ethvert like, enhver kommentar, enhver deling, ethvert kærligt ord om, hvorfor du holder af at følge med hos mig – alt er en kæmpe hjælp!

Hvis du synes, at det er vigtigt, hvad jeg laver, og hvis du har lyst til at bakke mig økonomisk op i opstarten, kan du donere et valgfrit beløb via Patreon (igen noget, jeg skal have ordnet) eller du kan sådan set bare bruge MobilePay på telefon 24828331 (anfør ‘donation’). Ethvert beløb bliver taget imod med kyshånd.

 

Tusind tak for at følge med her hos mig! Tusind tak for at være med til at gøre den her drøm til virkelighed! <3

NOTE: Due to vacation, next shipping date is April 30. Dismiss