Arranger en sportsturnering for børn

Sport er sjovt på samme tid med at det er sundt, og jo tidligere man kommer i gang med de sunde vaner jo bedre. Børn der vokser op med nogle gode og sunde vaner, har større chance for at beholde det gode helbred igennem hele livet, og hvilken bedre måde at støtte børnenes sundhed ved at sørge for at gøre motionen sjov? Har du børn i skolealderen, så arranger for eksempel en sportsturnering for barnets klasse.

Pokaler giver en rigtig sejrsfornemmelse

Mange børn er vilde med sport og ser op til de professionelle som modtager flotte pokaler for deres sejre. Det er en drøm for mange drenge og piger selv at stå på podiet og modtage en flot guldpokal, og en sportsturnering kan være med til at give en lille bid af denne drøm. En pokal er en præmie som mange børn vil være glade og stolte over, og som de vil have stående på værelset i et godt stykke tid. God og fair konkurrence kan være sundt for alle, og især for børn kan konkurrence være lærerigt. At kunne tabe og vinde med samme sind er en af de bedste evner man kan have, og sjov sport kan være med til at træne børn og folk generelt til at blive gode tabere og vindere.

Arranger en turnering i flere sportsgrene

Sport er sjovt, men der kan være delte meninger om hvilke sportsgrene er de sjoveste. Ved at lave en sportsturnering i flere forskellige sportsgrene bliver det sjovere for flest muligt, og i kan uddele Pokaler for sejre i hver sportsgren. Pokaler kan sagtens bare være lavet af plastik, og behøver slet ikke at være dyre. Køb Pokaler til første, anden og tredje pladser så børnene får følelsen af at være med i en ægte turnering ligesom dem som de har set på tv.

Sørg for sunde snacks til den sjove dag

Det er klart at en sjov sportsturnering i godt humør kræver gode og sunde snacks samt drikkevarer. Der er selvfølgelig intet i vejen med saftevand, pizza og andre af børnenes favoritter, men motion giver et behov for at der også er sund og nærende mad til rådighed. Børnene kan enten selv have en sund madpakke med hjemmefra, eller du kan vælge selv at stå for at forberede nogle snacks til sportsturneringen. Frugt og juice kan være med til at give energi til at dyrke sport, og nødder kan være en god snack som mætter hurtigt uden at de ligger for tungt i maven når man skal dyrke sport.