Handelsbetingelser

LEVERING:

Ved køb modtager du en faktura på den e-mail-adresse, du har opgivet.

Digitale produkter:

Digitale produkter leveres til download via e-mail efter køb. Produktet fremsendes til den e-mail, du har indtastet i ordrefeltet. Såfremt du ikke modtager dit produkt med det samme, kan du sende mig en mail på familiefilosofi@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Husk at oplyse ordrenummer.

Ved betaling via bankoverførsel, leveres download først, når betalingen er registreret på min konto. Der kan være en leveringstid på op til 5 hverdage efter registreret betaling.

Ved bestilling af personlige illustrationer eller køb af sparring, mm, leveres produktet efter aftale.

Du kan frit downloade produktet op til 10 gange indenfor en periode af 90 dage. Herefter har du ikke længere adgang til købet.

Fysiske produkter:

Fysiske produkter leveres enten via DAO eller som forsikret pakke via PostNord med afhentning på posthus/pakkeboks.

Køber betaler for varen på forhånd. Varen sendes først afsted, når betalingen er registreret.

Der sendes varer ud mandag og torsdag.

 

RETTIGHEDER:
Alle rettigheder til digitale produkter tilhører Majken Jacobsen.
Ved køb af print-selv opnår du licens til at benytte det købte produkt til eget brug.

Alle print-selv produkter er personlige, og du må ikke sælge, udlåne, bortgive eller på anden måde videredistribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Majken Jacobsen.

Det er ikke tilladt at kopiere produkterne til bortgivning, salg eller anden form for videredistribuering.

Du er velkommen til at dele fotos af mine tegninger på de sociale medier, mv, men ikke i en form, som gør det muligt for andre at downloade/kopiere, mv. og printe.

 

RETURRET OG REKLAMATION:

Hvis du modtager en beskadiget vare eller en forkert vare i forhold til din bestilling, skal du reklamere indenfor en rimelig tid efter køb. Hvis du reklamerer indenfor 3 uger, anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer sendes til familiefilosofi@gmail.com

Jeg forbeholder mig retten til at erstatte din vare med en ubeskadiget vare, fremfor at betale købesummen tilbage.

Ved manglende afhentning af bestilte varer eller ved returnering af bestilte varer, betaler køber selv forsendelsesomkostninger.

Fragt refunderes ikke. Ønsker køber at sende en vare retur er det for købers regning.

Ved køb af e-mail sparring er købet bindende, når vi har fastsat en startdato, og betalingen refunderes ikke.

Ved køb af personlige illustrationer er købet bindende, så snart vi har indgået skriftlig aftale. Hvis vi ikke kommer til enighed om det færdige produkt, refunderes halvdelen af beløbet.

Når du køber digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikkeligt, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret. Jeg tager ikke ansvar for kvalitet af print, når du selv sørger for print.