Perfekt Greige!

Den svenske blogger og indretningsentusiast @Rebeccashem har været i fuld gang med at renovere hjemme hos sig selv. Da det blev soveværelsets tur, valgte Rebecca at male det med den skønne subtile glimmermaling Let’s Shine i farven London – som ifølge Rebecca har den perfekte Greige nuance, i en lidt mørkere tone.

I soveværelset skal der være plads til hvile, og hjemme hos Rebecca og hendes familie har hun forvandlet to mindre værelser, til et stort soveværelse, med tilhørende walk-in closet. Da Rebecca fik øjnene op for Let’s Shine kollektionen fra Primacol, var det klart! Væggene skulle uden tvivl males med den smukke mørke greige nuance London. Rebecca siger selv at det er den perfekte greige nuance!

”Jeg er så fornøjet over at vi endelig har lavet om herinde, I har måske bemærket at I aldrig har set vores soveværelse før, men det kommer I til at se meget mere til fremover!”

Forandringen er total, og det skønne glimmer som blandes i malingen, giver et lækkert slutresultat som intensificeres med lyset. Den dæmpede greige nuance, kombineret med de smukke rosa og beige tekstiler, har Rebecca virkelig fået skabt sig det perfekte soveværelse! Hele rummet giver en følelse af at svæve på bløde og lette skyer – det er en plads for skønne stunder, herlige drømme og ren afslapning. Hvem ville ikke falde i søvn og vågne op her!

Se det store sortiment af glimmer til maling og glimmermaling her

”Det er fedt at have noget anderledes!”

Rebecca lod sin datter hjælpe med at male – eller ja, så længe hun fandt projektet spændende. Malingen fra Primacol opfylder alle de strengeste miljøkrav i EU og Skandinavien – derfor kunne hun trygt lade sin datter hjælpe til.

Sådan maler du en glimmervæg med Let’s Shine Glimmermaling på et par timer:

Let’s Shine glimmermaling fra Primacol er en dekorativ vægmaling som glitrer med tusindvis af helt fine, små guld- eller sølvpartikler. Effekten er meget subtil og intensiveres med lyset. Det lyder skørt, men når du først går ind i et værelse som er malet med Let’s shine glimmermaling, kan man faktisk ikke se glimmeret med det samme. Effekten af glimmeret i malingen er perfekt elegant og underspillet.

Let’s Shine glimmermaling fungerer fuldstændigt som en almindelig tonet vægmaling – her medfølger der dog en pakke glimmer til maling som blandes i. du kan dermed selv styre hvor meget eller hvor lidt glimmer du vil have i malingen.

  • Åben bøtten med maling og rør den grundigt igennem
  • Tilføj indholdet af glimmeret i det medfølgende brev. Du finder dette brev mellem de to låg.
  • Produktet gennemrøres endnu engang – dette skal gøres varsomt, så glimmeret fordeles jævnt.

Vi anbefaler at du maler væggen ad to omgange med Let’s Shine glimmermaling.