Privacy Policy

Cookie- og privatlivspolitik for Familiefilosofi.dk

Velkommen til min hjemmeside. Når du besøger en hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som kan bruges til at forbedre sidens indhold. F.eks er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig, hvilke emner mine potentielle kunder er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller jeg lidt mere om, hvilke oplysninger, der indsamles, og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at jeg prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på min hjemmeside, så jeg bedre kan målrette mit indhold og mine annoncer til dig, der er interesseret i det, jeg laver. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af min hjemmeside.

Min målsætning med privatlivspolitikken er, at du har tillid til, at jeg behandler personoplysninger, jeg modtager om dig, på en sikker måde.

 

Vedr. Cookies

Min hjemmeside anvender såkaldte ”cookies”, som er tekstfiler, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube o.lign. Se evt. også denne liste: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg (eller nogle af dem, jeg samarbejder med for at få hjemmeside, webshop, nyhedsbrev, mv. til at fungere) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved, at du klikker dig ind på noget af mit indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, gør øvrig brug af services eller foretager køb.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, betalingsoplysninger, fotografier og øvrig personlig data. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, ved køb, ved emailsparring, ved deltagelse med foto i et kunstprojekt eller ved markedsføring af kunstprojekter og andre produkter.

 

Kategorier af personoplysninger

Jeg behandler følgende almindelige personoplysninger om kunder og øvrige personer, der henvender sig til Familiefilosofi: Navn, adresse, postnr. og by, mail, telefonnummer, købshistorik, evt. CVR-nummer.

Derudover behandler jeg følgende personoplysninger om Familiefilosofis kunder:

Jeg behandler i særlige situationer følsomme og semifølsomme personoplysninger om dig. Følsomme personoplysninger er blandt andet oplysninger om race eller etnisk oprindelse, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning samt helbredsoplysninger. Dette gælder kun, hvis du selv forsyner mig med disse, fx via mail-sparring eller ved at deltage med modelfoto i et kunstprojekt, eller hvis du giver udtrykkeligt samtykke hertil, fx ved videredeling af dine private fotos eller tekster på de sociale medier.

Jeg opfordrer til, at du ikke selv fremsender eller informerer mig omkring sådanne oplysninger med mindre jeg udtrykkeligt har bedt om disse.

Som udgangspunkt behandler jeg ikke følsomme eller semifølsomme personoplysninger om dig, med mindre der er tale om særlige situationer, som fx mail-sparring eller deltagelse med modelfoto i et kunstprojekt, eller ved videredeling af posts på sociale medier, som du udtrykkeligt har givet tilladelse til.

 

Formål med behandling af personoplysninger

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Personoplysninger kan også blive behandlet i forbindelse med kunstprojekter eller mail-sparring, hvor du har givet skriftligt samtykke til, at vi behandler dine oplysninger.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Opbevaring af dine personoplysninger

Personoplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Har du sendt os fotografier eller mails med personlige oplysninger i forbindelse med kunstprojekter, mailsparring, el.lign., slettes disse på sikker vis senest 6 måneder efter, at fotografier eller mails er os i hænde, medmindre du skriftligt giver samtykke til, at vi opbevarer dataen i længere tid.

 

Videregivelse af personoplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering, hvis jeg/vi benytter os af dette.

Vi benytter en række tredjeparter til udførelse af dine bestillinger og til opbevaring og behandling af data.

Herudover benytter jeg en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse benytter i visse tilfælde data anonymt til statistiske formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Videregivelse af personoplysninger kan også være som opslag på de sociale medier, hvor jeg deler eller videredeler dine ord, tekster, tegninger eller fotografier. Dette sker altid kun efter skriftligt samtykke fra dig.

 

Sikkerhed

Jeg har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder:
• du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
• du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
• hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
• du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at tilbagekalde dit samtykke for eksempel ved at afmelde dig vores elektroniske markedsføring i mails, du modtager via vores nyhedsbrev. Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du for eksempel har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde. Det afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Du kan altid kontakte mig, hvis du ønsker at klage over, hvordan dine personoplysninger er indsamlet, opbevaret eller behandlet via familiefilosofi@familiefilosofi.dk. Jeg bestræber mig på at løse en klage så hurtigt som muligt. Hvis du er utilfreds med mit svar, kan du klage til Datatilsynet, datatilsynet.dk.

 

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for behandling af personoplysninger, er:

Familiefilosofi, Att: Majken Jacobsen
Lollandsvej 41, 2000 Frederiksberg

familiefilosofi@familiefilosofi.dk

CVR: 39039737

Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 og vil løbende blive revideret.