Elsker du Pokemon? Her er de mest værdifulde Pokemon kort

Pokemon er oprindeligt udgivet i Japan som et videospil, transformerede Pokémon senere til et kortspil, der begyndte at ramme butikkerne i 1999.

I dag er disse kort et af de mest populære trading kort

First Edition-kort er især nogle af de sjældneste, og nogle anses endda for at være blandt de dyreste Pokémon-kort generelt.

 

I denne artikel ser vi nærmere på nogle af de mest værdifulde pokemon kort

Sådan identificerer du first edition Pokémon-kortDen hurtigste måde at fortælle, om du kigger på et first edition Pokémon-kort, er at kigge efter det første udgave-symbol.Og husk at der er tre typer kort, du kan have i din bunke:Pokémon – Energi – Træner

 

First Edition Holographic CharizardAnslået værdi i Mint tilstand ca. værdi: $ 24.000Charizard optrådte første gang i Pokémon Red og Blue videospil frigivet til Nintendo Game Boy og Game Boy Color tilbage i midten af ​​90’erne, og trænere har stole på karakterens overvældende ild- og flyveevner for at vinde kampe lige siden.

 

First Edition Holografisk blastoiseAnslået Værdi i Mint tilstand ca.værdi: $ 5.500Pokémon, Blastoise, blev vist første gang i Pokémon Red og Blue videospil som den sidste evolutionære fase af Squirtle, en af ​​de originale tre starter Pokémon. First Edition Holografisk ChanseyAnslået værdi i Mint tilstand ca. værdi: $ 3.500Chansey er en lyserød, normal type Pokémon, der på trods af sine korte ben er en hurtig løber og ekstremt vanskelig at fange, hvilket gør den til en af ​​de mere undvigende væsner på denne liste.  Ved hjælp af ægget, der holdes i posen, vil Chansey ofte gennemføre sit speciale bevægelse kendt som “Soft-Boiled” for at hjælpe med at helbrede både mennesker og andre Pokémon. Uanset om du er fan af dem eller ej, er der ingen tvivl om, at Pokémon-kort i first edition er nogle af de hotteste kort inden for kortindsamling.

First Edition Holografisk magnet

Anslået værdi i Mint tiltand ca. værdi  $ 1.750

 

Magneton består af tre individuelle magnemitter, der holdes sammen af ​​en stærk magnetisk kraft, og er en dobbelt Pokémon af elektrisk og stål.

Ofte fundet nær industrielle områder og kraftværker, denne mekaniske skabning oplader sig selv ved at spise elektriske strømme.

Magneton er bestemt en af ​​de mere usædvanlige udseende af alle Pokémon.

 

Hos ZZ Games kan du finde mange forskellige collections og ugivelser fra Pokémon trading kort Køb blandt andet booster pack, display og box. Du kan også besøge deres butik og købe eller bytte kort enkeltvis. Du kan også få dine kort vurderet af vores eksperter som har stort kendskab til Pokemon kort og andre TCG kort som Yu-Gi-Oh! og Magic the Gathering

Du kan se et overslags pris på dine trading kort online hos https://pokemonprices.com/ (link)