Stresser det at skulle forberede aftensmaden, så er en måltidskasse måske svaret

Dette indhold er sponsoreret.

Forestil dig, at du står med to skrigende og sultne børn rundt om begge ben, det er midt i ulvetimen og klokken er 17.00, og du har ikke nået at få handlet ordentligt ind. Du må altså være kreativ med det, du har i køleskabet og skabene lige nu, for at få børnene fodret af inden putning. Det har enhver forælder nok prøvet på et eller andet tidspunkt, men det kan være fortid nu, hvis du vælger at tegne et abonnement på en måltidskasse, som giver dig friere hænder og sparer dig masser af tid.

Uanset om aftensmaden skal være vegetarisk, eksotisk krydret eller bare supernem og hurtig, så findes der en måltidskasse til dig.

Hvad er en måltidskasse?

Måltidskasser og grøntsagskasser er et koncept, der startede i Danmark i 2005, og som støt har vundet mere og mere indpas hos især danske familier. Konceptet handler om, at man, efter at have tegnet et abonnement eller blot at have bestilt en enkelt kasse, kan tilberede en ret bestående af de ingredienser, der kommer i måltidskassen.

Der følger ofte en opskrift med i kassen, så man blot skal tilberede maden ud fra instruktionerne og altså sparer tiden med både at handle ind og at komme på en god idé til aftensmaden. Måltidskasser består primært af ferske produkter og råvarer, og de bliver leveret lige til døren, så du sparer turen ned i det lokale supermarked.

Samtidig giver en måltidskasse dig bedre forudsætninger for at få spist sundt, og du slipper for at hænge fast i de samme gamle opskrifter, du altid laver. Det er nemlig også typisk for en måltidskasseordning, at ingredienserne skifter fra uge til uge, og mange leverandører går op i, at maden er økologisk, så der er altså skruet højt op for sundheden. Dertil er maden typisk legende let at lave (ca. 30 minutters tilberedningstid).

Det er smart for især familier, hvor tiden er presset af børnene, arbejdet og fritidsinteresser, men også for andre travle mennesker, som gerne vil leve sundt uden at skulle bekymre sig for meget om madplaner og indkøb.

Hvor kan jeg købe en måltidskasse?

Der er som nævnt tidligere sket et boom inden for måltidskasser, så der er rig mulighed for at finde en leverandør, der passer lige netop til din og din families behov. Der findes mange leverandører af måltidskasser, flere end denne artikel tillader at remse op, men hvis du søger på ”måltidskasser” eller ”måltidskasser test” på Google, vil du med garanti kunne finde massevis af leverandører og helt sikkert også en, der passer til dit behov.

Konceptet er oftest fuldstændig uforpligtende, så du altid har muligheden for at springe fra igen, hvis måltidskassen alligevel ikke er noget for jeres familie. Der er altså udelukkende fordele og nærmest ingen ulemper ved at kaste sig ud i en måltidskasse til jeres familie.