En vuggemotor fra Zleepii giver en beroligende lur

Du kan få en hjælpende hånd når du skal have den lille ny til at sove trygt og rart i sin slyngevugge med en vuggemotor fra Zleepii. Der er mere eller mindre garanti for, at kombinationen af en slyngevugge og en vuggemotor får dit barn til at falde til ro lige med det samme og giver en beroligende lur eller nattesøvn fra start til slut. På zleepii.dk kan du se udvalget af vuggemotorer og slyngevugger samt tilbehør dertil, som kan give dig en hjælpende hånd når barnet skal falde til ro, samtidig med at du sikrer et friskt og veludhvilet barn.

Køb hele sættet samlet

Der er ingen grundt til at gøre det mere besværligt end det er. Køb hele sættet med slyngevugge, vuggemotor og alt det tilbehør du skal bruge for at have vuggen op og hænge i hjemmet. Først og fremmest sparer du penge, men du sparer også tid og sikrer dig, at du har absolut alt hvad du skal bruge, for at give dit barn de bedste betingelser for en god og beroligende søvn.

Slyngevuggen er til alle de små

En slyngevugge er i bund og grund en hængehøje med en madras, der i forhold til en baby eller de helt små børn, giver den helt rette ergonomiske form frem for en traditionel seng eller barnevogn. Du kan købe en slyngevugge til den nyfødte og skulle der være to af slagsen, så har du også muligheden for at købe den dobbelt til tvillingerne så de fortsat kan sove tæt sammen. Når den lille ny er vokset ud at sin slyngevugge, så skifter du den selvfølgelig ud med en ny og større model, der passer op til 25 kg. For du vil hurtigt finde ud af, at med små børn, middagslur og ønsket om en lang nattesøvn, så er en slyngevugge absolut helt uundværlig.

Slyngevuggen er lavet i økologiske materialer

De populære slyngevugger fra Zleepii er lavet i 100 % økologisk certificerede materialer så du med god samvittighed kan lægge dig barn til ro. Det er mest stor garanti et af de steder for du har et stort fokus når det kommer til tilbehør, tøj og legetøj til dit barn. Her har du en sikker garanti for, at der ikke er nogle uhensigtsmæssige stoffer i slyngevuggen og at processen under produktionen er foregået forsvarligt.

Du har også muligheden for at leje en vuggemotor

Er du ikke helt sikker på om det vil virke med den der slyngevugge vuggemotor som alle snakker om, så har du muligheden for at leje i stedet for at eje. Med et lille depositum kan du leje en vuggemotor og give et ganske lille beløb hver måned, lige indtil du ikke føler du har brug for den mere. Måske har du lige brug for at prøve vuggemotoren af, inden du er helt overbevist om at det er det rette for dig og dit barn. Dog er det sikkert, at du meget hurtigt vil finde ud af, at en vuggemotor er helt afgørende for, at gøre barnets sovetid til den bedste tid på dagen for forældrene.

En slyngevugger har en naturlig ergonomisk udformning

Når det lille barn ligger inde i mors mave, så er der bestemt ikke plads til at strække hele kroppen. Derfor er det også naturligt, at dit lille nye familiemedlem, faktisk ikke har så meget brug for at ligge lige på madrassen i sengen, som det gør sig gældende for os voksne. Så længe de små endnu ikke er oppe for at gå, så vil den præcis samme form som en slyngevugge give den bedste stykke til barnets krop.