Kom i gang med familiens kreaprojekter

Leder du efter en ny sjov aktivitet, som hele familien kan samles om? Hvorfor ikke kaste jer ud i et sjovt og kreativt DIY projekt? Skab familiehygge om bordet på en søndag med masser af pap, palietter og limpistoler og start jeres helt eget kreaprojekt sammen som en familie. På Undermyroof.dk finder du alt, hvad du komme drømme om til kreative DIY projekter – og kun fantasien sætter grænser.

Kreative projekter giver familien værdi

Kvalitetstid med ungerne er enormt vigtig for at skabe det gode familieforhold. Børn elsker at være kreative, og så er det endda stimulerende og lærerigt for dem at få lov til at skabe ting og sager.

Hvorfor ikke gøre kreaprojekter til et fast familieforhenværende? Det vil med garanti blive noget, som både de små og voksne vil glæde sig til.

Hvad kan man finde på af kreative projekter?

Kreaprojekter og DIY er et vidt begreb, som strækker sig udover mange muligheder. Det kan være svært lige at give en kreativ ide ud af ærmet, så derfor er det en god ide at hente inspiration først.

Ved højtiderne er det oplagt at lave små kreative projekter som pynt til hjemmet. Lav små kyllinger, nisser og engle ud af fint karton og pynt på med masser af lim og glitter. I kan også tage på tur og samle småsten på stranden, og så male små motiver på dem med posca tuscher. Perleplader er også altid et hit, og så kan de flotte figurer stryges og hænges op i vinduet på børneværelset.

Kun fantasien sætter grænser

Kreaprojekter behøver ikke sættes i rammer. Måske er det bare hyggeligt at sidde og klistre nogle piberensere og fjer sammen til et sjovt fantasidyr. Der er ingen grænser for, hvad man kan sidde og skabe mellem hænderne – så længe man har udstyret i orden.

Hav en kreativ kasse stående med pap, karton, perler og tusser, og så skal ungerne nok selv få vilde og sjove ideer. Det kan også være ganske hyggeligt bare at sidde og farve og male sammen. De flotte billeder kan efterfølgende komme op og hænge rundt omkring i hjemmet, så børnene stolt kan beundre deres flotte værker.

Kreative outlets i hverdagen er vigtige for børns fantasi og udvikling. Sluk for skærmene og lav kvalitetstid sammen med familien omkring det kreative bord. Det vil med garanti give masser af kvalitetstid med kreahygge.