Klar til at agere pølsemand til sommerens store fest?

Det er ikke mange dage siden, at man kunne se og høre i både fjernsyn og radio, at det i år er 100 år siden, at den første pølsevogn troppede op og prydede de danske gader. Siden har det været svært at komme udenom en af de helt klassiske pølsevogne, når man har begivet sig rundt på gåben i de danske byer – store som små.
Om man rent faktisk vil købe en “ristet med det hele” eller en “fransk hotdog”, vil jeg vove den påstand, at de fleste af os – også vegetarerne – vil indrømme, at der bare er noget helt særligt og helt vildt lækkert over duften fra sådan en pølsevogn. Den ubeskrivelige, men velduftende lugt, der breder sig på en kold vinterdag, når man trasker igennem Strøget og bare slet, slet ikke blev mæt af den lille foccacia, man betalte alt, alt for dyre domme for i et af de, i øvrigt overvurderede, københavnske bagerier.

Kan du nikke genkendende til min lille fortælling? Er du med på, hvad jeg mener? Ja, ikke? Der er bare noget særligt ved det. Men sagen er samtidig den, at der rent faktisk er langt mellem pølsevognene i byerne. De er formentlig blevet udkonkurreret af de langt større take-away-kæder med enorm succes, som kun er blevet endnu større under coronakrisen. Og det er altså hård kost – bogstavelig talt – for dem (eller os, rettere sagt), som bare savner en god dansk ristet med det hele… og med det hele mener jeg vitterligt det hele: ketchup, sennep, remoulade, ristede løg, rå løg, syltede agurker, og jeg kunne blive ved, men jeg bliver alt for sulten.

Foodfreaks.dk kommer dig til undsætning

Foodfreaks.dk er klar til at hjælpe dig, så du aldrig længere behøver at længes efter den pølse fra den, engang, lokale pølsevogn.
Hos Foodfreaks.dk sælger de nemlig de såkaldte “pølsestoppere”, så du selv kan kreere din helt egen pølse med alle dine favoritingredienser.

Om pølsestopperen skriver Foodfreaks.dk selv:

“Bliv hele familiens favorit pølsemager med pølsestoppere, der gør det muligt at lave delikate pølser i eget hjem (…) Med disse pølsestoppere kan du lege med pølsemageriets mange muligheder for at lave både grillpølser, spegepølser eller kogepølser. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke pølser og ingredienser du vil bruge i dine opskrifter. Slip kreativiteten løs og eksperimenter med forskellige pølseblandinger til enhver smag. Med det rette kvalitetsudstyr kan du let imponere med de lækreste pølser. Sæt dit eget personlige præg og find inspiration her på siden med opskrifter og guides til at blive kendt som vejens bedste pølsemester.”

Det lyder ærligt talt ret lækkert, gør det ikke? Hop ind på pølsestopper og læs mere.