Sådan holder du et børnevenligt bryllup, der ikke går på kompromis med din forestilling om drømmebrylluppet

I skal giftes, men I kan slet ikke forestille jer at holde bryllup uden at have jeres børn med. Både i kirken og til festen om aftenen.

Men desværre, så rimer bryllup ikke ligefrem på børn!

Børnene behøver dog ikke nødvendigvis at blive ekskluderet fra brylluppet. Der er forskellige måder at inddrage børnene i bryllupsfesten – også uden at gå på kompromis med den forestilling I har om jeres drømmebryllup.

Det eneste, det kræver er lidt opfindsomhed – og gerne en god babysitter!

 

Hold bryllup i skoven i Jylland

Hotel Amerika – dit fristed midt i landets smukkeste natur – er det oplagte sted at holde bryllup, hvor børnene kan blive inddraget og være en del af de festlige omstændigheder. Et hotel er generelt et godt sted at holde bryllup, hvor børn kan være med, fordi det giver jer mange muligheder.

Hotellet ligger midt placeret i den gamle bøgeskov i Hobro i Nordjylland. Området omkring hotellet er utroligt smukt med store majestætiske træer, gamle egekrat, rislende vandløb og et hav af vandrestier, som alle fører dig ned til smukke Mariager Fjord. Nok Danmarks smukkeste fjord!

Her er plads til leg og bevægelse for børnene i eftermiddagstimerne, hvor der alligevel skal lades op inden aftenens middag. På terrassen ved hotellet er der mulighed for at holde reception for de øvrige gæster med udsigt til plænen og børnenes leg.

 

Bryllupslokaler med mulighed for overnatning

En anden god grund til at holde bryllup på et hotel er, at der er mulighed for overnatning både for dig selv, dine børn og dine gæster.

Børnene skal jo i seng på et eller andet tidspunkt. Især hvis det er små børn, der skal være med til brylluppet, så kan de ikke holde sig vågne hele aftenen. Her er det smarte ved at holde bryllup på et hotel, at du altid har et værelse til rådighed.

Hvis du sørger for at have en god babysitter med til brylluppet, så kan børnene blive puttet på værelset om aftenen, mens du fester med dine øvrige gæster.

Find bryllupslokaler i Jylland med overnatning her.

 

Hotel Amerika – dit fristed midt i landets smukkeste natur

Så snart, du ankommer til Hotel Amerika, så vil det ikke overraske dig, hvorfor mange vælger at holde deres bryllup der.

Stedet er utrolig fredfyldt og idyllisk, og stedet emmer af en meget beroligende atmosfære. Det er et sted, hvor der er plads til at være romantisk og tid til at nyde det.

På Hotel Amerika er der plads til alle – både voksne og børn!