Lider du af uønsket hårtab efter din graviditet? Prøv et pandebånd

Dette indhold er sponsoreret.

Der er nok ikke nogen tvivl om, at der sker en hel masse med kvindekroppen, når den er gravid. Kvalme, ømme bryster og enorm træthed er blot nogle af de symptomer, du kan blive påvirket af under graviditeten. Og det er helt normalt. Håret kan også blive påvirket både under og efter din graviditet. Særligt efter din graviditet er det ikke unormalt, hvis håret bliver en smule tyndere. Her på siden kan du læse mere om, hvordan du i den forbindelse kan style håret med et smart pandebånd.

Sæt en flot frisure med et headband, der passer til din personlige stil

Når du er gravid, kan du opleve, at håret bliver lidt tykkere. Det skyldes, at håret befinder sig i en forlænget aktiv fase i hårvæksten. Omvendt vil håret efter fødslen være i en forlænget hvilefase, hvilket for nogle kvinder kan resultere i øget hårtab. Med et flot headband kan du hurtigt og nemt dække dit hårtab. Du kan med fordel vælge en hovedbeklædning, der er fremstillet af åndbare og behagelige materialer, så det ikke generer hovedbunden. På den måde kan du holde til at have headbandet på i lang tid.

Pandebånd, der er designet til kvinder med uønsket hårtab, er meget mere end en traditionel accessory. De er nemlig fremstillet med højde for kvalitet, så de beskytter håret og hovedbunden bedst muligt. Hovedbeklædningerne findes i mange forskellige farver og med varierende mønstre, så du kan med stor sandsynlighed finde en model, der passer til dine ønsker og behov. Style pandebåndet som du har lyst, og skab et helt unikt look.

Det er helt naturligt at opleve hårtab efter sin graviditet

Når du er gravid, sker der store ændringer i produktionen af hormoner i kroppen, hvoraf blandt andet håret kan opleve forandringer. Hvis du oplever et hårtab efter din graviditet, vil det typisk ske efter cirka tre til seks måneder efter fødslen. Dit hår vil med stor sandsynlighed så småt være tilbage ved sin normale vækst efter seks til 12 måneder. Hvis du ikke har oplevet et hårtab eller får såkaldt ’ammehår’ inden for seks måneder, vil du formentlig slet ikke blive påvirket af det.

Du kan sikkert nikke genkendende til, at det kan føles en smule dramatisk at miste noget af sit hår efter en graviditet. Selvom det for mange er en naturlig følgevirkning af at sætte et barn i verden, kan et hårtab alligevel være ganske generende. Det varierer naturligvis fra kvinde til kvinde, hvor meget hår der reelt forsvinder. I gennemsnit kan du dog opleve at tabe helt op til 30 % af dit hår. Som udgangspunkt kan du desværre ikke gøre noget for at forebygge hårtabet, da det er en helt naturlig reaktion fra kroppen. Til gengæld kan du få noget positivt ud af oplevelsen med et moderne pandebånd.