Tag familien med på museum i Paris og få den vildeste oplevelse sammen!

Paris er ikke kun kendt for det smukke Eiffeltårn. Nej, der er også meget andet at besøge –

f.eks. de mange museer i Paris, som er en kæmpe oplevelse for både dig og din familie.

 

Et af muserne er Louvre som befinder sig i Paris – den smukkeste og skønne by. På dette museum kan du finde mange imponerende kunstskatte. På Louvre kan du også opleve en række spændende genstande fra egyptisk og græsk oldtidskunst over europæiske malerier til det nyeste indenfor design og mode. Der er virkelig meget at opdage og derfor er du nødt til at vælge, hvad du helst vil se først – for der er så meget, at det måske kræver mere end én dag at få set alt. Men jeg vil ikke snyde dig for to ting, du absolut må se og ikke kan gå glip af – det er nemlig dem du skal se – så du kan fortælle, hvad du har oplevet når du vender hjem igen. Det ene som du skal se, er verdens mest kendte maleri ”Mona Lisa” af Leonardo da Vinci. Du kender det måske fra flere film, hvor det verdenskendte billede ofte er brugt i forskellige scener. Men den anden ting du også bare må se, er den berømte græske statues “Venus fra Milo”, der stammer helt tilbage fra 100-tallet f.Kr.

 

Louvres historie går helt tilbage til middelalderen, hvor bygningen var en fæstning. Den stammer faktisk helt tilbage til 1190 af Kong Philippe II, for at beskytte Paris’ borgere mod vikingerne. Siden 1793 har den dog fungeret som museum. Derudover er der senest lavet et nyt tiltag som er glaspyramiden fra 1989, der er kendt af mange fra ”Da Vinci Mysteriet” af Dan Brown. Dette må du virkelig heller ikke gå glip af.

 

Noget andet du også kan få glæde af at se – hvis ikke kun du skal besøge museums. Det er selvfølgelig Eiffeltårnet som nok er verdens mest kendte tårn. Og samtidig det der kendetegner Paris mest. I Danmark, har vi Den Lille Havfrue, I New York, frihedsgudinden – men her er det altså Eiffeltårnet.

 

Tårnet var oprindeligt kun tænkt som en midlertidig udstillingsgenstand ved verdensudstillingen i 1889. Tårnet er med sine 319 meter ca. ni gange så højt som Rundetårn og er verdens højeste bygning indtil 1931, hvor Empire State Building blev grundlagt.

 

Og det er bare en af de mange museer og andre oplevelser, som Paris kan byde på. Så du kommer helt sikkert ikke til at kede dig, hvis du tager på storbyferie til byernes by. Så gå ikke glip af en hel unik oplevelse i Paris. Se at få bestilt flybilletter og hotel nu.