Alle i familien kan bruge sorte strømper!

Det er langt fra alle ting, der kan fungere som en enkeltløsning hos familiens medlemmer. Mor kan måske lide at bage kage, far kan lide at køre på motorcykel, og børnene vil gerne lege med deres legetøj. Men der er en ting, som virkelig kan fungere godt til hele familien – og det er sorte strømper!

Drop besværet med mange forskellige strømper

Hvis man køber sorte strømper til hele familien, så er det dejligt let. Her skal man ikke tænke over at købe strømper året rundt, og man skal ikke stå og have besværet med, hvilken strømpe der hænger sammen med hvilken, når man står og ordner vasketøj. Det er langt nemmere, hvis det hele i stedet for bare er sorte strømper, hvor alle passer sammen – måske undtagen lige fra størrelse, hvor far nok bruger noget andet end børnene. Det er dog nemt at se forskel, så du kommer til at spare dig selv for en del tid med vasketøjet, hvis hele familien får sorte strømper.

 

Sort går til alt

Endnu en god ting ved at købe sorte strømper til hele familien er også, at sort går til alt. Der er altså ikke rigtig nogen, der kan klage over, at deres strømper ikke passer til resten af tøjet. Sort går til alt, og hvis der er noget i ens garderobe, der bør passe til alt, så er det da strømper, som man skifter hver dag. Sorte strømper er også smarte, fordi de tager meget længere tid om at blive beskidte – eller de tager i hvert fald længere tid om at se beskidte ud. Når man går rundt med strømper på gulvet, så kan de hurtigt komme til at se snavsede ud. Dette er dog ikke så stor en udfordring, hvis man vælger at gå med sorte strømper.