Ammekjole gør din amning lidt mere behagelig

Leder du efter ammetøj der kan gøre din amning lidt mere behagelig? En ammekjole kan give dig en bedre oplevelse når du skal amme dit barn. Her vil du kunne få lidt mere info omkring amning og måske overveje om en ammekjole er noget du har behov for.

Nyfødte babyer ønsker at fodre efter behov, normalt 8 til 12 gange i en 24-timers periode i de første to til fire uger. Mens du ammer, skal du være forsigtig med velmenende familie og venner, der opmuntrer dig til at amme sjældnere. Hold øje med din baby for at fodre signaler, såsom øget årvågenhed eller aktivitet, mund, rod og diende .. Hvis din baby sover og ikke viser fodring tegn i tre timer om dagen, så prøv at vække din baby.

 

Amning var en kritisk og definerende tilpasning for pattedyr. For de fleste pattedyr er pleje en relativt ligetil proces, der stort set er automatisk. Primater kræver dog generelt at lære at kunne amme deres afkom med succes. Mennesker er ingen undtagelse og synes faktisk at kræve mere læring end de fleste pattedyr på grund af den nye sugeteknik, der anvendes af spædbørn. Social støtte er også en afgørende faktor for amning succes. Amning var afgørende for overlevelse i den evolutionære fortid, så dette fører til et interessant spørgsmål – hvorfor er den absolut vitale færdighed ved amning så udfordrende for menneskelige mødre at lære? Mens der endnu ikke er nogen faste svar, foreslår jeg tre (ikke nødvendigvis eksklusive) muligheder: Ekstremt spændende spædbørn, udfordringer på grund af relativt store bryster og den (indtil nu) fortsatte tilstedeværelse af læringsmuligheder i miljøet af evolutionær tilpasning. Implikationer for menneskelig udvikling og moderne amme praksis diskuteres.

 

Baby skal ammes korrekt

 

Babyer trives med en diæt, der kun indeholder mælk første seks måneder, og amning er det sundeste måde at fodre din baby på. Amning er en af ​​de mest effektive måder at sikre børns sundhed og overlevelse. Imidlertid ammes næsten 2 ud af 3 spædbørn ikke udelukkende i de anbefalede 6 måneder – en hastighed, der ikke er forbedret i 2 årtier.

 

Brystmælk er den ideelle mad til spædbørn. Det er sikkert, rent og indeholder antistoffer, der hjælper med at beskytte mod mange almindelige børnesygdomme. Brystmælk giver al den energi og næringsstoffer, som spædbarnet har brug for i de første måneder af livet, og det fortsætter med at levere op til halvdelen eller mere af et barns ernæringsbehov i anden halvdel af det første år og op til en tredjedel i løbet af det andet leveår.

 

Ammede børn klarer sig bedre på intelligens forsøg, er mindre tilbøjelige til at være overvægtige eller undervægtige og mindre tilbøjelige til diabetes senere i livet. Kvinder, der ammer, har også en reduceret risiko for bryst- og æggestokkræft.

 

Er du blevet klogere på amning? Hvis du har brug for, at se lidt mere på ammekjoler og gøre overvejelse om, at købe en kan du med fordel se efter ammekjole online her.