Børnene er vilde med regnbueparaplyer med farverige paneler

Hos Paraplybutik holder vi meget af at tilbyde vore kunder mange paraplyer og designs. Vi tilbyder denne eftertragtede fornødenhed i hverdagen fra vores shop i Odder eller via postordre på internettet. Vi mener, at en blanding af- og en matchning af forskellige stilarter m.h.t. paraply og beklædning vil give dig en speciel ”regnfuld oplevelse”, der taler direkte til din stil og dit valg af, hvordan din personlighed skal afspejle sig i det du bærer. Når det er sagt, skal det imidlertid også huskes, at det hele ikke skal dreje sig om paraplyskærmens farver og mønstre. Alt det andet – ribberne, håndtaget, låsen og paraplyens omfang tæller også med, når der skal vælges. Det nyeste i vort righoldige sortiment er regnbueparaplyen, som er en virkelig kvalitetsparaply, der forener den traditionelle paraply med et væld af farver. Derfor har vi valgt, at kalde denne paraply for regnbueparaplyen. Den kan bruges overalt og i mange sammenhænge – ikke mindst på golfbanen, men også i hverdagen, når man foretrækker at signalere en farverigdom i alle regnbuens farver. Sådan lidt retro får man også færten af tressernes hippiekultur, de psykedeliske lysshow og de farverige beklædninger, der hørte den tid til.

Stor Regnbue paraply i 16 farver med træhåndtag

Vi har blogget en del om vore spektakulære serier af paraplyer, med alle mulige håndtag, designs og former. Vi kan godt li’, at vore kunder får muligheden for at vælge mellem flere paraplyer i vores shop og også derhjemme, hvor man selvfølgeligt har flere paraplyer at vælge mellem. Dette indebærer, at der kan vælges mellem skærmfarver og former. Den flerfarvede regnbueparaply forener det hele, og den er komfortabel og nem ved siden af at den er smuk.

Regnbueparaplyen har to funktioner. Den er kreeret med henblik på at se fantastisk ud, og den er meget effektiv i selv de mest voldsomme regnskyl. Skal du arrangere en fest er den ideel til det obligatoriske billede af festdeltagere I det danske efterårsvejr med udslåede paraplyer på festfotoet. En af vore kunder sendte os for nyligt at herligt billede af en masse feststemte kunder på et bryllupsbillede. Regnbueparaplyen indgik i en billedsymfoni af festklædte deltagere iklædt alle regnbuens farver. Regnbueparaplyens 16 farver satte simpelthen prikken over i’et på bryllupsbilledet. Regnbueparaplyen er fremragende til de regnfulde forårs-, efterårs-, og vintermåneder for den giver en ellers grå hverdag et stænk af sprælskhed. Og så er den designet robust. Regnbueparaplyen har et solidt metalskaft, metalribber og metal stænger. Det smukke træhåndtag yder dig et solidt greb om paraplyen i al slags vejr. Skærmen i polyesterstof er god mod både regn, slud og UVA stråler. Paraplyen lukkes med en praktisk velcrolukning.

Kan også bruges på golfbanen køb en regnbue paraply

På golfbanen har den flerfarvede paraply med Arnold Palmer logoet har fundet sin vide udbredelse. Vores regnbueparaply er imidlertid mere farverig end den traditionelle Arnold Palmer paraply, den lyser endnu mere op, hvis golfvejret slår om. Men den kan også bruges ganske almindeligt, hvad især vore kvindelige kunder har opdaget. De vil gerne have en golfparaply, der kan matche den feminine flerfarvede stil og mode. På det seneste er mændene dog også begyndt at følge godt med.

Du er kun få klik fra at paraplyen kan blive din, så du behøver ikke at tøve efter, at du i ro og mag derhjemme har studeret vores hjemmeside. Som man ofte hørte det på telefonsvarere i USA i 90’erne: Du ved, hvad du skal gøre, hvornår du skal gøre det, og hvordan du skal gøre det.