Disse 3 ting vil du ikke undvære, når du er gravid

Når man er gravid er kroppen bare helt anderledes end den plejer at være. Man bliver tung og man bliver træt og uanset hvor lidt eller meget man tager på i kilo, så vokser maven bare og armene følger desværre ikke med. Det er fantastisk at skabe liv og det er en stor glæde at være gravid, men det er også benhårdt arbejde.

Du bør derfor gøre absolut alt hvad du kan for at gøre det så let for dig selv at være gravid som muligt. Med disse tre ting kan du lette graviditeten og dermed gøre den hårde tid knap så hård.

Und dig selv nogle gode graviditetstrusser

Når man er gravid så vokser det hele og det gælder også hofterne – sådan er det i hvert fald for langt de fleste kvinder. Mange kvinder oplever at deres normale trusser enten bliver for små eller sidder dumt i forhold til den voksende mave.

Er du en af dem, der oplever disse gener, så bør du virkelig unde dig selv nogle gode graviditetstrusser. Graviditetstrusser er nemlig lavet sådan, at de går op over den gravide mave. Der er derfor ikke nogen kanter eller syninger der sidder og genere under maven. Når man er gravid gælder det nemlig om, at gøre det så behageligt for den store mave som muligt. Blandt andet Momkinds lækre produkter er gode at bruge til den voksende mave.

Brug gerne køle- og varmeposer til din ømme krop

Man kan næsten ikke undgå at blive øm i kroppen når man er gravid. Specielt plukkeveer og rigtige veer sætter sig ofte i lænden og gør at man bliver rigtig øm der.

Her kan en varmepose og et varmt bad virkelig gøre underværker mod de smerter som man oplever. Derfor bør du altid have køle og varmeposer på lager når du er gravid. Derudover er der også mange, der oplever problemer med deres iskiasnerve og her er en god varmepose virkelig også god til, at tage de værste smerter som man kan opleve i den forbindelse.

En god kropsolie

Når man er gravid er der mange der oplever, at de for en tør hud. Det gælder også for dem, som ellers normalt ikke oplever at have tør hud. Derfor er det også en rigtig god idé, at have en god kropsolie, som man kan smøre sig ind i og dermed mindske den tørre hud. Tør hud er nemlig ofte både kløende og irriterende at have.