Camping med ungerne? I bliver glade for en 12v køleboks

Campingture kan skabe mange hyggelige minder med ungerne. Turen bliver dog hurtigt mindre hyggelig, hvis der ikke er noget at spise og drikke. Man kan selvfølgelig vælge at finde noget mad og drikke, der ikke behøver at være koldt. De fleste vil dog nok synes, at det er rart nok at kunne holde tingene kolde. Her kan en køleboks 12v hjælpe. Den kan man bare sætte til i bilen, og så har man et køligt sted.

Kom ulvetimen i forkøbet med en køleboks 12v

Ulvetimen, hvor børnene begynder at blive trætte og sultne, kan være presset i hverdagene. Hvis man er afsted på campingtur og ikke har mulighed for at holde maden kold, kan det dog blive presset, selvom man er på ferie også. Så skal man måske først ud og have købt ind til aftensmaden, før den kan laves.

Har man i stedet sørget for at holde maden kold i f.eks. en køleboks 12v, så kan man gå i gang med at lave maden, inden det bliver kritisk. Alt efter, hvor man er på camping, kan man f.eks. lave mad over bål med ungerne eller tage dem med i campingpladsens køkken.

Det er rart med noget koldt at drikke efter en varm dag

Hvis man er på camping med ungerne om sommeren, kan man hurtigt få det varmt. Så kan det være rart med noget koldt at drikke. Det kan dog være svært, hvis man ikke har noget sted at holde drikkevarerne kølige.

Hvis man gerne vil være sikker på, at ungerne og man selv kan få noget køligt at drikke, når det bliver varmt, kan man overveje en køleboks 12v. Så er man fri for at købe koldt vand, hver gang man trænger eller at drikke lunkent vand, der har ligget hele dagen.