Familiens foretrukne bedemand

Intet varer for evigt – selv livet har en ende. Derfor er det en god idé at gøre sig selv nogle tanker omkring, hvordan man ønsker at tage afsked. Udviklingen i vores samfund har gjort, at der er flere ting, som man skal tage stilling til, når man skal planlægge en begravelse. Ønsker man en begravelse, bisættelse eller askespredning over f.eks. åbent hav? Skal der være en gravsten? Eller ønsker man et anonymt gravsted?


Der er nok ting at tage stilling til og derfor kan det være fordelagtigt for familien at alliere sig med en erfaren og professionel bedemand. Bedemand Per Ryevad i Aalborg har i årtier hjulpet familier med at planlægge og udføre den perfekte afsted.

 

 

Er dødsannoncer en uddøende tradition?
Det har længe været en tradition, at når man mister én, som man har kær, så fik man lavet en dødsannonce i den lokale avis. Det har altid været dyrt at få indrykket en dødsannonce. Prislejet ligge nu omdage i prislejet 1200 kr. til 2.500 kr. I de større aviser er det ikke unormalt at prisen kommer op på 5.000 kr. til 8.000 kr.

Per Ryevad tilbyder den klassiske dødsannonce nu som en digital løsning. Her får du den helt almindelig dødsannonce digitalt, hvor du kan se den online samt en mindeside, man kan forme lige præcis, som man ønsker det. Annoncen og mindesiden kan deles i det omfang, som familien ønsker. Annoncen kan deles på de sociale medier og har en pris på 300 kr.

 

Alternative bisættelser – Ikke hos Per Ryevad
Når der sker et dødsfald, så er det brug for tryghed, traditioner og ikke mindst nærvær. Familien har brug for ro og overblik. Det er derfor vigtigt, at man tager fat i en uddannet bedemand som er medlem af en brancheforeningen. På den måde er man sikker på, at alt foregår som det skal og der komme ikke ligepludselig nogle ubehagelige overraskelser.

Per er en bedemand der ved, hvordan og hvor hjælpen skal starte, men ikke mindst også, hvor den slutter. Han hjælper med det praktiske og skaber en ramme, som regel i et tæt samarbejde med en præst, hvor de pårørende kan tage afsked med afdøde.
Han står til rådighed 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hele året, før under og efter en højtidelighed.
Familiens sorg er familiens egen, men han er der og kan rumme de store følelser der er i spil ved et dødsfald og henviser gerne til, hvor man kan få yderligere hjælp.

 

Læs mere omkring, hvordan Per Ryevad kan hjælpe dig og din familie med at få sagt ordentlig farvel på https://bedemanden-aalborg.dk/