Klæd dine børn smukt på til årstiden

JakkerFrakker.dk er en modeblog, der bl.a. bringer indlæg med fokus på familie og børn. Læs mere her om børnetøj og tøj til baby.

 

Søger du smukt tøj til barn og baby? JakkerFrakker.dk er en modeblog med fokus på bl.a. børnetøj og familie, og du kan finde mange spændende indlæg om bl.a. babytøj og tøj til dit barn fra moderigtige brands. Der findes mange spædende danske producenter af børnetøj, som kombinerer en super visuel profil med gode økologiske materialer og ansvarlige produktionsformer. Bæredygtighed er også vigtigt at tænke på, når man indkøber tøj til sine børn. I sidste ende er det jo deres generation, som klimakrisen får størst konsekvenser, så man kan risikere at gøre dem en bjørnetjeneste, hvis man ikke har tøjets co2 aftryk med i sine overvejelser, når man gerne vil forkæle sine børn med noget lækkert tøj. Men der findes mange unge brands som arbejder aktivt med bæredygtighed og som laver super moderne og smukt tøj til børn og babyer. Du kan være sikker på at kunne finde det helt rette tøj til unger med inspiration fra bloggen jakkerfrakker.dk. Søger du fx en ny flyverdragt til dit barn. Flyverdragter kan holde længe – alt efter hvor hurtigt barnet vokser – og de kan arves af de yngre søskende, hvis de er lavet i slidstærkt materiale. Flyverdragten bliver nemlig ofte udsat for nogle strabadser, og skal være dejlig slidstærk i sit design. Der findes mange danske brands, som laver super smukke og slidstærke flyverdragter og vintertøj til børn.

Moderne tøj til de små

Børnetøj i moderne stil er der nok af, men kan det holde? Vi ved alle sammen, at børnetøj bliver udsat for en del strabadser – det er jo hele ideen med fx overtræksbukser, flyverdragter, gummistøvler og regntøj. Børn elsker at tumle, løbe, hoppe i vandpytter, rulle ned ad bakker, kælke, lege, falde etc. og det skal tøjet kunne holde til. Hvis du søger moderne tøj til dit barn, som samtidig er godt holdbart og slidstærkt, så kan du finde spændende informationer på JakkerFrakker.dk. Deres skribenter interesserer sig også for tøj til baby samt tøj til gravide kvinder. Der findes også tøjbutikker, der har taget graviditeten op som tema, og som laver smart tøj til den gravide kvinde og nybagte mor. Du kan bl.a. finde super moderne pusletasker, som bestemt ikke får en til at tænke på bleer og gummiklude, men bare ligner moderne dametasker eller rygsække. Man kan godt se stilet ud, selvom man lige er blevet mor. En pusletaske behøver jo ikke være syet af ens egen mor for en generation siden og ligne et kludetæppe, vel?