Sådan giver du din baby den bedste start på livet

Sådan giver du din baby den bedste start på livet

Det kan være udfordrende at starte på livet med en lille ny. Der er meget baby tilbehør, der skal købes. Når de bliver lidt ældre, skal man også til at tænke på baby mad. Der findes mange steder på nettet, hvor du kan købe, alt hvad I har brug for i den første tid. Klik her og få inspiration.

Baby tilbehør, hvad skal vi bruge?

Det første og vigtigste køb af baby tilbehør er ofte sutten. Den hjælper til at finde ro, når den lille er urolig. De findes i mange forskellige former og farver, og nogle gange skal man prøve sig frem med flere forskellige slags, inden man finder den helt rette til sin baby.

Mange kvinder kan ikke amme helt nok, og det er helt normalt. Derfor er sutteflasken for mange par et essentielt baby tilbehør, som bliver uundværligt. Som baby bliver lidt større, er det også rart, at mor kan være væk i lidt længere tid ad gangen ved hjælp af flasken.

Når flasken ikke længere er nødvendig, men det i stedet er grød og rigtig mad, der bliver interessant, bliver baby bestik det næste step.

I en jungle af baby mad

De første par måneder er det forholdsvist let, i hvert fald når det kommer til baby mad. Modermælk eller modermælkserstatning er det eneste på menuen. Men når baby rammer omkring 4 måneder og op efter begynder et eventyr af nye smage og konsistenser.

Det er nemt at se på baby mad, hvilken aldersgruppe det hører til. Straks værre bliver det, når det kommer til, hvad der er bedst. Blommer, majs eller gulerødder, hvad skal man give de små. Det bedste råd er at prøve sig frem. For selvom de små endnu ikke er blevet præsenteret for alle smage, har de stadig meninger om, hvad de vil have.

Efterhånden som baby bliver til tumling, vil de også kunne spise forældrenes mad, dog kan det stadig være dejlig nemt, at man lige kan have en smoothie i tasken, til når sulten rammer. Når tumlingerne rammer 1 års alderen, er der en masse sjove snacks, de kan begynde at få. Perfekt, hvis man skal på tur eller vil gøre madpakken ekstra god.

Der er ingen måde at gøre det perfekt på, og kun du ved, hvad dit barn har brug for. Husk at nyde den første tid med en lille.