Mit praktiske ønske som mor til 2 små

Børnefødselsdag skal selvfølgelig handle om barnet, og ja, der er da masser af ting barnet ønsker sig, eller som de synes kunne være sjovt at have,  men lad os lige være ærlige et sekund. Hvor meget legetøj har små børn rent faktisk brug for? Og som mor til 2 små børn, så ved du helt sikkert også godt at der er mange praktiske ting du mangler til dine børn, som de aldrig selv kunne drømme om at ønske sig. En praktisk gave er dog ikke nødvendigvis kun dit ønske som mor, det er jo ofte noget der i sidste ende kommer barnet til gode.

Tøj og udstyr

Babyudstyr og tøj er bare dyrt, især fordi de også hurtigt vokser sig fra det. Og jo, selvfølgelig kan man gå i genbrug og købe brugt på online markeder, i avisen osv, og der er bestemt heller ingenting galt med at arve. Men engang imellem så er det også bare super lækkert lige at få den der ekstra dyre termodragt i den helt rigtige efterårsfarve, eller den sidste nye model af pusletasken. Det er ikke egoistisk at ønske sig tøj og udstyr til dine børn, selv om det også betyder at du sparer penge på budgettet

Få lavet en konto til barnet

Du har helt sikkert en børneopsparing til dit barn, men det kan godt være praktisk at få lavet en ekstra konto. Hvis du nu ikke er den type mor der kan få sig til at ønske praktiske ønsker på vegne af barnet til fødselsdage og jul, så kan du i stedet ønske penge, som barnet så selv kan være med til at bruge når han eller hun bliver større. Vi ved jo godt alle at en 5-årig måske ikke lige tager de bedste beslutninger når det kommer til at bruge penge, så gem dem indtil barnet er f.eks. 10 år, og ønsker sig noget stort. Derfor skal du selvfølgelig finde ud af hvor fejlen ligger. Har din computer mange år på bagen så trænger den måske til en udskiftning, men der kan også være andre muligheder.

Oplevelser til børn

Efter de første par leveår, er der også mange oplevelser, som barnet vil få meget ud af at have sammen med sin familie, ud af huset. Derfor kan du godt ønske dig sæsonkort til den nærmeste zoo – gavekort til biografen, eller en tur i legeland osv. Det er gaver som dit barn også vil huske, og ønsker giveren selv at være del af oplevelsen, så er det jo også en mulighed.